Aanmeldformulier voor bezoek aan het Industrieel Smalspoor Museum

Uitsluitend voor individuele bezoekers, met eventuele huisgenoten


 

 

Gezondheidsverklaring in relatie tot de coronapandemie

De regering eist van musea dat bezoekers aan het museum verklaren dat zij geen gezondheidsklachten*) hebben. Om aan te tonen dat door het museum hiernaar gevraagd is en de bezoeker dat voor zichzelf en eventuele huisgenoten verklaart, is deze verklaring opgesteld.

Door het aanvinken van onderstaand vakje verklaart u,
a. dat u of een van uw huisgenoten, op dit moment geen gezondheidsklachten*) heeft.
b. dat u uw bezoek aan dit museum doet met inachtneming van de vereisten in het coronaprotocol van het museum (klik hier)

Het museum mag alleen bezoekers toelaten die deze verklaring hebben aangevinkt, dan wel alsnog in het museum een dergelijke verklaring ondertekenen.

*) met gezondheidsklachten in relatie tot de coronapandemie, wordt door het RIVM bedoeld:
a. Heeft u of een van uw huisgenoten verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf dan thuis!
b. Heeft u of een van uw huisgenoten verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis!

 

  Ik verklaar hierbij dat ik en mijn huisgenoten geen gezondheidsklachten hebben en het protocol van het museum in acht te nemen.

Wij zijn niet altijd in staat om u een bevestiging te sturen. Maar tijdens de openingstijden bent u altijd welkom en wij houden rekening met uw aanmelding.