Seite in Deutsch DEUTSCH

Nacht van de Nacht activiteit, zaterdagavond 30 oktober.

Geplaatst op : 16-10-2021

Nacht van de Nacht activiteit, zaterdagavond 30 oktober.

Het Industrieel Smalspoormuseum doet dit jaar weer mee aan de Nacht van de Nacht. Met een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling. Het spoor werd vroeger gebruikt voor de turftransport en ligt in het mooie Griendtsveennatuurgebied. In dit natuurgebied wordt ook de wandeling  gehouden. De activiteit is niet geschikt voor kinderen jonger dan dertien jaar en vooraf aanmelden is verplicht, en dient te worden gedaan via het online aanmeldformulier op deze site. De kosten voor deze bijzondere avond zijn €7,50 per persoon.

Vanaf 20:00 uur verzamelen we in het museumgebouw. Om 21:00 uur vertrekken we voor een rit met de smalspoortrein. Halverwege stoppen we en maken dan een nachtwandeling van  ongeveer een uur door het natuurgebied van het museum  en om de plas van Griendtsveen. Na de wandeling brengt de trein ons weer terug over de rest van het tracé naar het museumgebouw. Rond 23:00 uur zal de activiteit ten einde zijn.

Honden kunnen niet worden meegenomen.

Let op: vooraf aanmelden is verplicht en u kunt allleen aan de activiteit deelnemen met een geldig coronatoegangsbewijs.