Seite in Deutsch DEUTSCH

Natuurwandeling rond de Griendtsveenplas

Zaterdag 01-06-2019

Onderleiding van een SBB-boswachter maken we een natuurwandeling rond de  Griendtsveenplas. Een uitzonderlijk stukje natuur grenzend aan het museum. Met de smalspoortrein rijden we vanaf het museumgebouw naar het pad naar de plas. Daar stappen we uit voor een wandeling van ongeveer een uur. Onderweg zal de boswachter vertellen over de bijzondere flora en fauna van dit gebied. Na afloop van de wandeling stappen we weer in de smalspoortrein voor een rit over de rest van het museumtracé. Onderweg zal gestopt worden om de verschillende bezienswaardigheden als de oude remise en de fijnfabriek te bezichtigen, onder leiding van een rondleider van het museum. Weer terug bij het museumgebouw bieden wij u nog een krentenbol met consumptie aan.

Deelnemers worden om 10 uur verwacht bij het museumgebouw. Om 10.30 uur vertrekt de trein en rond 12.30 uur verwachten we weer terug te zijn bij het museumgebouw. Na afloop  hebt u nog de mogelijkheid om individueel de smalspoorcollectie te bezichtigen.

Deelname kost per persoon 9,50 euro voor volwassen en 7,50 euro voor kinderen.

Er is plaats voor 60 deelnemers, meldt u daarom bijtijds aan.

Industrieel Smalspoormuseum
Griendtsveenstraat 140
7887 TK EricaWarning: getimagesize(/home/smalspoor/domains/smalspoorcentrum.nl/public_html//bestanden/images/DSC09785%20kl.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/ism/domains/smalspoorcentrum.nl/public_html/data/evenementen.php on line 34