Seite in Deutsch DEUTSCH

Halloween treinrit

Zaterdag 20-10-2018

Het maximum aantal deelnemers hebben wij inmiddels bereikt. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Het smalspoormuseum Erica organiseert op zaterdag 20 oktober 2018 een Halloween-avond, voor jong en oud, op het smalspoor complex.
Wandelend over het spoor en rijdend met de trein zal u een zeer verrassende route te wachten staan, het is donker u hoort onheilspellende geluiden, u ziet iets spookachtigs kortom Halloween op het smalspoor. U hoeft niet bang te zijn dat u verdwaalt want de route wordt aangegeven, u loopt niet alleen en er zijn genoeg vrijwilligers van het smalspoormuseum aanwezig.
Naast deze griezel-route bent u ook in de gelegenheid om het museum verder te bekijken, zo komt u onder andere in de oude turfstrooisel fabriek en de remise maar misschien spookt het overal.
Bij terugkomst in het museum kunt U, onder het genot van een kop soep, nog even bijkomen van de tocht.
Het museum is 's avonds open vanaf 18:30 uur. Tussen 19:00 tot 20:00 uur vertrekken de treinen.Voor de wandeling raden we aan om goed schoeisel te dragen.
Opgave voor deze griezelavond is verplicht ( vol = vol) bij de aanmelding ontvangt u nog nadere informatie. 

Opgave voor deze griezelavond is gewenst, u kunt u aanmelden middels:
mail: info@smalspoorcentrum.nl of telefonisch: 06-33031883

Deelname vanaf 8 jaar, van 8 t/m 12 jaar gratis maar onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 13 jaar kost deelname € 6,50 per persoon.

Let op: de Griendtsveenstraat is vanaf Erica tijdelijk afgesloten, het museum is daarom alleen bereikbaar via Weiteveen.

Industrieel Smalspoormuseum
Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica